Det blir vad det blir. Du är vad du är. Det som sker det sker. Ja, om din inställning är att låta allt bero på slumpen. Men vad händer om du ändrar inställningen och utgår från att den här insatsen gör skillnad för företaget. Den här dagen blir fantastisk. Detta mötet förändrar allt. Denna kund blir min bästa. Vad händer om vi alltid utgår från bäst möjliga? Klart att vår insats gör skillnad. Det syns, det märks och det smittar. Allt blir kanske inte fyrverkeri och champagne, men du gav det en chans.

Din inställning gör skillnad i det stora och i det lilla. Att gå till jobbet med rätt inställning gör det roligare för dig och trevligare för dina kollegor. Att vara intresserad av andra och låta dem prata av sig, förstärker dina relationer. Det känns skönt att le och hälsa på dem du möter. Även om det är första gången ni ses och även om din positiva inställning inte besvaras. De har då troligen inte läst denna krönika. Men det har du och du vet vad som krävs för en härlig dag. Varför då välja en förfärlig dag?


Johnny Billinger
Utbildad i marknadsretorik på Växjö högskola, marknadsföring genom Berghs School of Communications och diplomerad copywriter och skribent genom Batteri Communication. 25 års erfarenhet inom marknadskommunikation. Driver sen 11 år reklam- och contentmarketing byrån Espresso reklambyrå.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera