För inte allt för länge sen, var jag i många sammanhang den yngre. Jag var på väg upp och de äldre var på väg ner. Jag hade allt framför mig och de andra hade det mesta bakom sig. Nu tillhör jag själv de ”äldre” och vet bättre.

Jag kan nu berätta för alla er yngre att det handlar inte om ålder. Det handlar om glöd, intresse, hunger, gnista, vilja, engagemang. Något du kan trigga oavsett var du befinner dig i livet. Det enda som skiljer är tid. Så frågan du, och alla andra, bör ställa sig är – Vad gör jag med min tid?

Är du nyfiken, engagerad, målmedveten? Utmanar du dina rädslor och växer i livet? Vågar du gå på magkänslan eller ska allt analyseras fram till ett… nej.
Är du nyfiken på livet, på människor, på framgång och nya mål? Det finns säkert många som gärna vill att du ska tagga ner och hålla dig på din plats. Jag har i alla fall bestämt mig för att själv bestämma när något är över. Det har inte med ålder att göra. Det handlar enbart om att leva livet fullt ut. Det gör vi tills vår tid är inne.

 


Johnny Billinger
Utbildad i marknadsretorik på Växjö högskola, marknadsföring genom Berghs School of Communications och diplomerad copywriter och skribent genom Batteri Communication. 25 års erfarenhet inom marknadskommunikation. Driver sen 11 år reklam- och contentmarketing byrån Espresso reklambyrå.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera