Kundcase | Duobad
PosterHemsidaFöretagspresentationProduktkatalog

Duobad

Värdet skapas genom historien. Något snyggt, fräckt eller läckert är trevligt att titta på och förundras över. Men finns det inget djup, en historia som förklarar varför, så genereras heller inget varaktigt värde.


Story telling

Kan du förklara varför och binder ihop det med en historia så skapar du ett beständigt värde som dessutom ger dig möjlighet till att bygga upp en kommunikation och ett koncept. Då kan det hända stora häftiga saker.

Duobad tillverkar badrumsmöbler i massiv ek, enligt småländsk hantverkstradition. Hög kvalitet och fantastiskt läckra möbler. Men för att skapa ett högre värde, ett koncept med kommunikation så fokuserade vi på materialet. Ek är i sig tämligen vanligt till möbler. Men det går att göra det unikt.

Det material som Duobad använder skördas när träden är 250-300 år. Det betyder att de slog rot under 1700-talet och har därmed överlevt naturkatastrofer, Napoleon och världskrig. Idag handlar det om att klara en annan tuff miljö - badrummet.

I detta koncept, som vi kallar Made by nature, finns så mycket mer som ger ek och Duobads möbler en vördnad väl värd den kvalitet möblerna har laddats med.